OPSSS!!Terlalu baik,B-A-H-A-Y-A!

Tak slh if kamu nk jadi KEKASIH YANG SEMPURNA..tp ada yg wajib kamu tao...
mebi kamu still keliru atau tak pasti sama ada kamu tergolong dlm golongan yg terlalu baik @ tidak..
kat bwh ni ecah na kongsi ngn kamu perkara2 yg mgkin blh memberikan kamu semua jwpnnya..

KAMU TERLEBIH MENCINTAINYA JIKA.....
Si dia lpe BEFDAY kamu nmun tnpa ase skit ati kamu ttp tdk prnah lpe utk celebrate BEFDAY die dgn pnuh kemeriahan.
Bercnta dah sgt lme tp dia tak prnah mnum air FEVERET kamu.
Tibe2 mncul dpn kamu slps 2MINGGU hilang tnpa berita.
Kamu olwez ucap I LOVE U,SAYANG AWK n so on la sdgkan si dia sekalupn tak prnah.
Kamu smpan elok2 smua srt,kad cnta & hadiah darinya.
Setiap kali dia kurang shat @ sakit,kamulah 1st person yg akn jnguk dia tp die tak prnah mghargainya malah nmpk kurng senang dgn kehadiran kamu.
KAMU TAHU CINTANYA BEGITU BESAR BILA.....
Si dia olwez ingat tarikh keramat kamu berdua DECLARE jdi kekasih.
Tanpa di minta,dia dgn inisiatif sndri utk bli air mineral utk kamu stlh pnt berjln.
Kamu pesan suh die bli pizza,then die dtg bwa soft drink sbgai pelengkap.
Kamu yg olwez mengakhiri bile kamu berdua bergayut di telefon.
Kamu mmbuka lacinya ternyata nama kamu tertulis dlm diarinya.
Dia sakit kamu belikan ubat untknya & bile shat die tak lpe untk blikan kamu PRESENT @ kuar mkn tnda dia amat hargai kamu mnjaganya.
Sooo..kamu tergolong dlm golongan mne satu?? renung2kanlh yer sume bloggers... (^_^)

2 comments:

nelly said...

yang bab :
KAMU TAHU CINTANYA BEGITU BESAR BILA.....

hehe . .
macam ada sikit jerk .
heehehehe

Thiena said...

hehe..yeke??bagus2.. =)

kawan setia OUR STORY