50 Bloggers Diperlukan


mse blogwalking pagi nie,aku terjpe satu artikel best..

hehehe..aku jadi berminat ouuhh nk joinn..nape?bab daripada aku buang mse blogwalking & follow blogger len yg blm tentu aktif,bek aku ltk blog aku utk di link kan lam blog tu..y not kan??aku mmg ta rajin sgt update blog tp aku suke blogwalking..entry2 kt blog tu pom aku baru nk 'jamah'..hehehe....

aku kene wat sume kt bwh ni utk join...

1- aku kene pilih banner dorg then letk lam blog aku.

2- buat entry sal ''50 Bloggers Diperlukan'' then nape aku join blogroll 100penulis.com

3- respond kt dorg banner yg aku pilih ngn url entry pos aku...haaaa...da ciap..

lau korg nk join sme ngn aku,terjah la 100penulis ....kt situ de lagi details sal '50 bloggers diperlukan' nie k..
hope korg enjoy la k..tata~~~~

6 comments:

lionteen said...

wah..mcm menarik ni..

munchie lovea said...

tol2..terjah la kt sne dlu..msti lionteen suke...

~shushue~ said...

mcm bez je yunk..aja aku...

munchie lovea said...

bole2...t aku aja k..

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

munchie lovea said...

100penulis...wahhhh~~mekaseh sgt2..
hehehe....orait..
sye akn serbu ckup2..
=)

kawan setia OUR STORY