said:merapu!!

da lme sgt ta update blog..ta tau nk tulis pe..hmmm...
ni pom tade idea nk post pe..aku just folo je jari aku  ni menaip kt keyboard nie..
selama aku ta update blog nie..mcm2 jadi lam idup aku..
yg plg pahit aku ase,terpkse lpskan kwn baik aku..
hmm..
y dis happened??
mebi slh aku kot..mebi slh aku ta reti nk jge ati org..mebi slh aku 
ta reti nk beza kwn ngn musuh..ntah la..
byk sgt mende..seb bek la aku still ley berthn smpai skunk..lau diiktkan 
hati yg lemah nie..mls da aku nk pk idup..tp aku tau..
sume yg jadi ade sbbnyer..ta ssh...
Tuhan nk uji tahap kesabaran aku..
Die tau aku ley hadapi sume tu..
tu yg die bg ujian kt aku byk2..smpai kan kne mcm2..
tape la..
aku redha je org nk ckp pe skunk..yg ptg skunk...
aku mls da nk ckp sal org..spe2 la..sal kwn ke..musuh ke..
mls aku nk pk..sume tu wat aku migrain jep..
=((
siyes aku sgt2 down bler sume nie jadi kt aku..
aku ase cm aku ni ta gne jep..tp last2 aku pk blk..
sku pk sume yg jadi dari sem 1 aku kt kolej nie..smpai la skunk nie..
sume nie..aku yg mulakan..diri sendiri yg mulakan...
so aku yg kne hati2..hati2 lam sume mende..
kwn..
aku mmg choosy..
bkn mksd aku plh kwn yg cntik..yg pndai...yg kaya..
tp aku plh yg jnis ley dibuat kwn..
bkn mksud aku ni perfect..tp ko nk ke kwn dgn org yg suke menjatuhkan org len??
ko nk ker???
aku mmg ta suke org jnis cmnie..bab aku ta suke jth kan org..wlupon aku ta suke die..
aku bia je die ngn hdp die..
skunk aku da buang skp bencikan org nie..yela..
sume tu perasaan JELES je..bkn pe pom..
setan byk..
huh!!!
ermmm....ta tau da aku nk merepek pe nie..
da la..t aku ase nk post g,aku post la..
tata..


*p/s:just nk luah pe aku ase je..tade kne mengena ngn spe2..=)

2 comments:

ღ.faiez.ღ said...

nak kepoh-kepoh kat kekotak cumil dia,tp klik2 takleh..owhhh~~je jte yang jakon ni;p.


selamat pagi!

munchie lovea said...

haa?hik3!! klik2 jela..=p

kawan setia OUR STORY